Forum mieszkańców Willi ToTu we Wrocławiu
Witam
Wydaje mi się, że forum 'osiedla" to bardzo fajna sprawa. Powino się rozpropagować informację wśród mieszkańców na temat tego forum.
Ale .......... czy musi być ty tyle reklam ? Jeśli ma to być forum na którym ktoś chce zarobić poprzez wciskanie nam spamu, to wydaję mi się że można założyć inne forum bez zbędnego spamu. Jestem wyczulony na takie spamerskie sprawy.
Bardzo proszę administratora o wypowiedzenie się na ten temat.
Jasne - może być gdzie indziej. Założyliśmy te forum z myślą, że dobrze by było stworzyć jakieś miejsce gdzie możemy się jakoś "spotkać". Nam reklamy jakoś specjalnie nie przeszkadzają, ale jak masz propozycję na inne miejsce - to napisz
Witam
Mam nadzieje, że nie zostałem źle zrozumiany. Jak najbardziej podoba mi się to forum. Jestem jego zwolennikiem.
Denerwują mnie jedynie reklamy, które wyskakują. Musi być ich aż tyle? Aby wyświetlić jakiś wątek trzeba się trochę "naklikać" by je wszystkie pozamykać.
Nie można by przerobić trochę strony, aby były mniej uciążliwe? Lub aby było ich mniej?
Drodzy sąsiedzi w związku z tym, że forum się trochę rozkręciło - ograniczyłam dostęp do tematu tylko dla zarejestrowanych użytkowników, aby jednak spróbować uniknąć przypadkowych gości. Jeżeli będą protesty - to nie ma problemu aby tematy znów ujawnić. ))
Pozwalam sobie czasem na małe przenoszenie wątków do tematów których one dotyczą.
W razie jakby ktoś się zdenerwował to już wie na kogo krzyczeć
Starajmy się pisać o danym temacie w wątku którego on dotyczy - łatwiej będzie później coś znaleźć jak będziemy szukać, łatwiej też dla nowych osób które pojawiają się na forum