Willa ToTu

Forum mieszkańców Willi ToTu we Wrocławiu

#1 2015-01-19 17:49:03

Zibby

Mieszkaniec

Punktów :   

Zwierzęta z lasu

Witam.
Wczoraj ktoś rozrzucił na wejściu do lasu kromki chleba.
Jakie nie byłby intencje tej osoby - to prowokowanie odwiedzania osiedla przez zwierzęta z lasu. Pragnę uświadomić ten fakt osobie, która to zrobiła  - może przeczyta ten wątek.
A jeśli nie przeczyta - to może ktoś z nas wie, kto ma takie pomysły i wybije je  z głowy temu "miłośnikowi przyrody".
Chyba, że nam zależy na spotkaniach ok w oko z dzikami i lisami przed własnym domem?

Pozdrawiam Sąsiadów

#2 2015-01-20 05:00:15

Majster

Mieszkaniec

Punktów :   

Re: Zwierzęta z lasu

Zibby powiem tak -ja już do ludzi nie apeluje tylko biorę worek i sprzatam. Dziś jak mi się uda wyzbieram butelki przy wejściu do lasu. Jak Inkom coś nabrudzil to hałas byl na forum ale jak nasze folie i plastiku fruwaja po łące przed oknami to nikogo to nie rusza. Jak nie pozamiatamy to kto to zrobi. A tak na marginesie czy ktoś wie coś na temat opróżniania kosza na śmierci na placu zabaw. Pozdrawiam wszystkich dbających o czystosc.

#3 2015-11-21 14:19:48

I&G

Mieszkaniec

Punktów :   

Witam,
Wczoraj na skrzyżowaniu Miodowej i Szkolnej spotkałem spacerującego dzika. Trzeba uważać na na leśnych spacerach, zwłaszcza z psami.

Pozdrawiam

#4 2015-11-22 11:00:33

Zibby

Mieszkaniec

Punktów :   

Wygląda na to, że temat dzików właśnie załatwiono (przynajmniej częściowo), bo właśnie będąc dziś na spacerze z psem minąłem się w lesie z traktorem wiozącym na przyczepce 3 zastrzelone dziki.

Stopka forum

RSS