Forum mieszkańców Willi ToTu we Wrocławiu
a ja może w wielkanocne święta jakieś jajko ( przyniesione z domu ) rozbiję na progu :-((. Wczoraj kolejne problemy doszły w domku po uruchomieniu pieca, a tempo usuwania usterek jest wolniejsze od ślimaczego. Zazdroszczę Wam wszystkim posiadającym klucze , bo ja swój wczoraj przez chwilkę potrzymałam w ręce i tyle przyjemności. Życzę Wam wszystkim wspaniałego Nowego 2014 Roku we wszystkich aspektach życia, również w sąsiedztwie na Gromadzkiej ulicy.
Mieszkaniec
My mieszkamy na Gromadzkiej, więc spacerek Sylwestrowo- Noworoczny w okolice naszych domków na pewno zaliczymy :-) Życzymy wszystkim udanego Sylwestra a w Nowym Roku samych szczęśliwych chwil przy Gromadzkiej :-)
Jeden pokój prawie wykończony. Pierwsza noc Sylwestrowa w nowym domku zaliczona Rano byliśmy na spacerku po lesie i tuż obok nas przebiegły 3 sarny niesamowite wrażenie.
Sąsiedzi zazdrościmy Wam! Ten jeden pokój to kino-sypialnia?
U nas drugi dzień hula piec - nie wyłącza się na szczęście choć jeden grzejnik zakręcony bo cieknie.
Ciekło też w rozdzielni i piec się wyłączał ale naprawili.
Kikiliki jak u Was z piecem?
Cieknie nam też z rur w kuchni oraz łazience, niby wkręcenie kraników pomoże, poczekamy, zobaczymy.
Póki co woda zakręcona.
Zaprosimy Was na seans filmowy W mieszkaniu cieplutko ale też jeszcze piec nie działa jak trzeba, codziennie musimy dolewać wodę bo ciśnienie spada.... też musimy za nimi pobiegać.
Hm i tu chcialbym sie spytac , gdzie dolewa sie ta wode? w sensie w jakis sposob? , mialem nadzieje ze bedzie piec ktory automatycznie bedzie ubytki uzupelnial:) widac nie ma, no i nie zycze wam aby sie okazalo ze cisnienie spada bo woda idzie w sciane albo pod wylewke w steropian:/
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez kaspi (2014-01-03 07:51:32)
Jak patrzysz od dołu tam gdzie idą rury to jest niebieski (u mnie) mały korek, przekrecasz w lewo i dolewasz wodę, wskazówka ciśnienia musi być na zielonym.
U nas nie cieknie, piec chodzi od 3 dni bez przerwy
Jeden grzejnik u góry od ulicy coś słabo nam działa, grzeje ledwo ledwo, mam nadzieję że nic nie skopali w instalacji tylko jest wadliwy i wymienią.